Landvetter – Paris – Bogota – Cali

Sitter i vänthallen på Landvetter flygplats och ska stiga ombord alldeles strax. Flyget går till Paris där det blir ca 1h väntan och byte till nästa flyg som tar mig till Bogota (Colombia) därifrån inrikesflyg till Cali där jag blir upphämtad. Sedan väntar nog ett par timmars bilfärd till Popayan.

Förmodligen var det lika bra att jag inte gick och la mig inatt så jag kan sova medan vi flyger över Atlanten. Och sedan är det typ bara att hoppa tillbaka till den senaste tidens dygnsrytm, dvs ca 6h efter svensk tid.

Återkommer med uppdateringar och förhoppningsvis bilder 🙂

I väntan på flyget, en skvätt konjak så kommer jag sova gott sen.

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s