Ar kvar i Cuba

Har inte kunnat uppdatera pga avsaknad av internet, det finns forvisso tillgang i i princip varje stad, men ofta maste ma koa for att kopa internet-kort och se koa for tillgang till en dator. Vissa hotell har ocksa internet men dar ar det dyrare.

Hur som helst, har skrivit lite inlagg pa min mobil som jag kommer att lagga upp senare, lar komma ihag att ta med min mobil-kabel sa jag kan lagga upp bilder ocksa.

Laget ar iaf som foljer: Har forlangt mitt visum har till 12 februari istallet for 12 jan. Det kommer saklart att kosta extra men det ar det vaert. Man har ju bara 1 liv vad jag vet. Saknar inte sverige sa mycket men kan ibland sakna ihjal mig pa folk hemma. Bade familj och manga fran Gavle.
Jag bor for tillfallet hos en familj i staden Cienfuegos som ar en medelstor stad men med massor av folk och mycket rorelse. Inte sa svart att forsta egentligen med tanke pa att Kuba har 11,5 milj invanare pa en yta som ar 1/4 av Sverige.

Nu ska jag spara lite internettid pa det har 1-timmes kortet jag har kopt sa jag kan anvanda det igen.
Stor kram till alla dar hemma.
//Carlos

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s