Underbart pa Kuba

Det har nu gatt sex dagar sedan jag landade pa flygplatsen Jose Marti i Havanna.
Vi har tillgang till en datorsal med internet fast anslutningen ar trog och ibland gar det sa langsamt att det knappt ar vart att forsoka (fast det har ar egentligen bara mitt andra forsok, for arligt talat sa har man praktiskt taget inga tankar pa att satta sig vid en dator eller internet). Det finns inget wifi (eller mobilt internet hlr for den delen) sa mobilen gar inte att anvanda till det, men aterigen – det finns sa himla mycket annat har att gora och tanka pa 🙂

Hur som helst sa ar allting haer toppen. Vadret ar fantastiskt och det har varit soligt alla dagar (idag ca 27grader).
Nastan som en drom :)) har traffat sa manga trevliga manniskor, bade kubaner och svenskar.

Dessutom haller jag pa och lar mig dansa salsa, det gar sa mycket battre nu an vad det nagonsin har gjort, haha.

Har lite svart att skriva ner och komprimera allt som har hant och som jag upplevt och sa vidare men summan av kardemumman ar att jag mar fantastiskt bra, har det fint har pa Kuba och hoppas att alla har det fint hemma.

Imorgon aker vi till Havanna dar vi ska pa en stor fest. Det finns mycket att fira har pa Kuba nu, vissa tecken pa diplomatiska forbattringar med USA (usas blockad) och frislappandet av tre (tidigare var de fem) kubaner som suttit fangslade i USA ar bara ett axplock. Sen sa ar det ju saklart juletider, hur man firar har aterstar att se. Oavsett dessa saker sa kan jag saga att i princip alla kubaner jag mott har varit sa otroligt varma och livet i allmanhet har i Kuba kanns ganska sa avlagset fran det i Sverige. Jag har tankar pa att ansoka om att forlanga mitt visum i ytterligare 30 dgr.

Just ja, min avsikt ha varit att skicka ivag lite vykort men hitttills har vi inte hittat nagra sadana, och dessutom sa verkar postgangen vara nagot opalitlig, sa det vore inte konstigt om jag kommer hem innan vykorten kommer fram. Hiahiaa 😀

Naval, vael i Havanna imorgon sa kommer jag nog att koppla upp mig igen fast med mobilen for i huvudstaden kan man kopa wifi pa hotell osv. Kanske kommer det upp lite bilder da.

Skulle jag inte skriva nagot innan julafton och nyar sa far jag iaf onska alla dar hemma en God jul och ett Gott nytt ar! Och saklart stort grattis till pappa som fyller ar pa juldagen.

Stor kram 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s