Snabb vecka och blickar framåt :)

Tiden går så jäkla fort just nu. Både den här och förra veckan har bara swischat förbi.. Iofs har jag hunnit med lite också 🙂 Bl.a. har jag julpyntat hela huset (t.om. gardiner), städat, tränat, läst ännu mer om Kuba (hälsovården) och pluggat lite matte som förberedelse inför högskoleprovet.

På tal om plugg…

Det lutar mest åt Utvecklingsingenjör på Högskolan i Halmstad eller Produktutveckling och design på Högskolan i Jönköping men maskinteknik på Chalmers är också ett alternativ. De två förstnämnda känns spontant som att de passar mig bäst men jag har också insett att det (som med så mycket annat) inte är något livsavgörande beslut, inte för mig iaf.. För mig kommer lyckan hänga på att jag gör mitt bästa med det jag har oavsett utbildning och oavsett förutsättningar 🙂 Och så är det med allt. Förut kunde jag whina en hel del utan att göra något, nu har jag inte tid med det utan ser mest fram emot saker, och just nu är det bl.a. Kubaresan, träningar, sthlm-marathon och swissalpine-marathon, framtida studier, eventuella utlandsstudier som det medför, och alla möjligheter som en utbildning ger. Sen ska vi inte glömma de mer vardagliga men ack så värdefulla sakerna – jag vill hinna se Interstellar på bio innan den slutar visas 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s